Camera supraveghere IP Full HD 2.0 Megapixeli, infrarosu 20 metri, Onvif Maximize

Camera supraveghere IP Full HD 2.0 Megapixeli, infrarosu 20 metri, Onvif

Camera supraveghere ip full hd 1080P de tip dome cu carcasa antivandal. Senzor OV CMOS 2.0 megapixeli, 24 de leduri infrarosu pentru monitorizare nocturna si lentila fixa 3.6 mm.

More details

FHD-ADSR

255,85 lei


Camera dome antivandal full hd

Camera supraveghere dome antivandal Full HD 1080P

O camera supraveghere IP ONVIF de tip dome, accesibila din punct de vedere al pretului insa incredibila ca performanta. Camera antivandal mai sus prezentata inregistreaza la rezolutie 1920 x 1080 iar in comparatie cu tehnologia D1 cu care v-ati obisnuit deja, diferenta este uimitoare. Aveti acum posibilitatea de a vedea clar banii incasati, trasaturile importante ale unui om si chiar numarul de inmatriculare al autoturismelor care trec prin fata casei dvs., a magazinului, etc. 

Daca deja v-ati pus intrebarea, ei bine, da, camera de supraveghere dome cu carcasa antivandal se poate monta inclusiv la exterior (de exemplu, sub streasina casei). Nu am glumit mai sus cand va spuneam ca aceasta camera dome este incredibila. Noi am testat-o si am vazut ce poate. De aceea o recomandam pentru orice aplicatie unde va trebuie cele mai clare imagini. 

Filtru IR-Cut 

Filtru IR CUT

Este un obturator mecanic amplasat intre lentila si senzorul de imagine al camerei. Cu ajutorul acestuia, lumina infrarosie este filtrata pe timpul zilei si astfel se obtin imagini mai colorate.

Pe timpul noptii insa, filtrul IR Cut este dezactivat in mod automat iar acest lucru ajuta la captarea imaginilor alb negru la o calitate ridicata.


Camera dome antivandal performanta

Performanta de neegalat

Camera supraveghere antivandal este echipata cu un senzor de imagine 1/2.7" peste care a fost amplasata o lentila fixa de 3.6 mm. Acest lucru va ajuta sa cuprindeti toata aria pe care o doriti monitorizata. In plus, ledurile infrarosu va protejeaza spatiul in timpul noptii pe o distanta de 20 de metri. Si pentru ca are carcasa antivandal inchisa ermetic, aceasta camera poate functia la temperaturi ce pot incepe de la -20 de grade si pot ajunge pana la +60 de grade Celsius.

Mai trebuie mentionat ca aceasta camera IP antivandal poate fi folosita impreuna cu un NVR Onvif sau independent de acesta datorita softului propriu integrat. Indiferent de modul cum doriti sa utilizati camera (cu sau fara nvr), puteti vedea live imaginile de pe smartphone, tableta sau pc. Nu trebuie decat sa descarcati aplicatia (care este gratuita) si veti vedea orice miscare la orice ora din zi si noapte.

Pe langa designul prietenos, camera dome IP prezentata, mai vine echipata cu un fir la capatul caruia se gasesc doi conectori: RJ45 (LAN) pentru semnalul video si conectorul de alimentare pentru sursa de curent.

Instalare camera dome 

Montaj

Camera dome prezentata se poate instala cu usurinta pe perete ori pe tavan cu ajutorul diblurilor incluse in pachet. In imaginea alaturata puteti vedea intregul proces de prindere si reglaj al obiectivului pentru a capta aria care va intereseaza.

Descriere   Specificatii:

Senzor imagine: 1/2.7" 2.0 Megapixeli OV CMOS Sensor FARADAY GM8136S
Rezolutie: Full HD 1080P (1920*1080)
Iluminare minima: 0.01 LUX
Distanta infrarosu: 20 de metri
Clasa protectie: IP66
Obiectiv: 3.6mm (lentila fixa)
Functii: WDR, 3DNR, IR-CUT
Sistem TV: PAL/NTSC
Mod inregistrare: NVR/NAS/CMS (PC)/Web
Compresie video: H.264
Ethernet: 1 x RJ-45
Protocol: TCP / UDP / HTTP/ FTP / DDNS / NTP / RTSP / ONVIF
Suporta P2P (nu necesita in mod obligatoriu configurarea router-ului).
Acces live: iPhone, iPad, Android
Alimentare: DC 12V 500 mA
Dimensiuni: 94(W) x 69(H)
Temperatura functionare: -20℃~60℃, RH95 % Max
Greutate 450 g

Scrie-ți părerea

Camera supraveghere IP Full HD 2.0 Megapixeli, infrarosu 20 metri, Onvif

Camera supraveghere IP Full HD 2.0 Megapixeli, infrarosu 20 metri, Onvif

Camera supraveghere ip full hd 1080P de tip dome cu carcasa antivandal. Senzor OV CMOS 2.0 megapixeli, 24 de leduri infrarosu pentru monitorizare nocturna si lentila fixa 3.6 mm.

Scrie-ți părerea