Camera speed dome Sony Full HD 2.1 Megapixeli zoom 18x AHDMaximize

Camera speed dome Sony Full HD 2.1 Megapixeli zoom 18x AHD

Camera video speed dome pentru exterior sau interior echipata cu senzor CMOS Sony Full HD 2.1 Megapixeli, zoom optic 18x, infrarosu 120 de metri, tehnologie AHD.

More details

PTZ FHD 120M

Atenție: Ultimele bucăți în stoc!

1 436,93 lei

 

Informatii generale pentru camera speed dome cu infrarosu.

Camera de supraveghere video speed dome Sony Full HD 2.1 Megapixeli zoom 18x AHD este o solutie de monitorizare profesionala destinata spatiilor de mici, medii sau mari dimensiuni. Datorita senzorului de imagine Sony ce are 2.1 MPx, aveti posibilitatea de a surpinde cele mai clare imagini. De asemenea, multumita functiei zoom, puteti vedea foarte usor chiar si cele mai importante detalii (numar de inmatriculare, fizionomia fetei unui individ, bancnotele incasate, etc.)

Pan Tilt Zoom (PTZ). 
Sau altfel spus: rotatie, inclinatie, zoom; mobilitate de 360° pe axa orizontala si 90° pe cea verticala. Sunt functii ale camerei speed dome ce va ofera posibilitatea de a schimba rapid unghiul de vizualizare, distanta la care vede camera sau puteti chiar seta un sablon de patrulare. In acest fel, camera de supraveghere PTZ va acoperi toate punctele pe care le doriti protejate.

Construita pentru utilizare in medii neprietenoase.
Special conceputa sa fie utilizata in spatii de exterior, camera de supraveghere speed dome din imagine are carcasa antivandal, rezistenta la intemperii (vant, ploaie, temperaturi scazute sau foarte ridicate, praf, etc.). In plus, camera de supraveghere video PTZ are integrat un sistem de incalzire/racire ce permite utilizarea in conditii extreme (temperaturi intre -20° si +60° Celsius).


Camera PTZ Ir 120M

IR-Cut  

Infrarosu si filtru mecanic pentru o imagine Full HD 1080P impecabila.

Filtrul IR-Cut este un mecanism ce se activeaza/dezactiveaza automat in functie de intensitatea luminii. Acest lucru ii permite camerei de supraveghere speed dome Sony Full HD 2.1 Megapixeli zoom 18x AHD sa obtina imagini viu colorate (realiste) in timpul zilei si alb-negru pe timpul noptii. Multumita ledurilor infrarosu din dotare, noaptea, camera de supraveghere speed-dome poate suprinde imagini la o distanta de pana maximum 120 metri.

 


Alte caracteristici

Pe langa aceste caracteristici, camera de supraveghere PTZ din imagine mai vine echipata cu un fir la capatul caruia se gasesc mai multi conectori: bnc pentru semnalul video, conectorul de alimentare pentru sursa de curent si firele +/- care duc spre portul RS485 al DVR-ului.

 

Caracteristici camera PTZ

Descriere   Specificatii:

Senzor imagine: 1/2.8" SONY CMOS Sensor 2.1MPx AHD
Rezolutie Color 1080P (1920 x 1080)
Sistem TV PAL
Iluminare 0 Lux
Obiectiv 18X zoom optic (f=4.7mm-84.6mm)
Viteza rotatie orizontal Max 60 grade/secunda
Leduri infrarosu pentru 120 de metri
Balans alb Auto
Protocol comunicatii RS485 PELCO D, PELCO P
Rezistenta apa IP66
Iesire video 1 Vp-p / 75 Ω
Alimentare 12V 3A (adaptor inclus)
Temperatura functionare -20 ~ +60 grade C, RH95 % Max
Dimensiune 31x31x44
Greutate 4.5Kg

Scrie-ți părerea

Camera speed dome Sony Full HD 2.1 Megapixeli zoom 18x AHD

Camera speed dome Sony Full HD 2.1 Megapixeli zoom 18x AHD

Camera video speed dome pentru exterior sau interior echipata cu senzor CMOS Sony Full HD 2.1 Megapixeli, zoom optic 18x, infrarosu 120 de metri, tehnologie AHD.

Scrie-ți părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: