Intrebari frecvente

• Cum pot sa platesc?
• Cat costa livrarea?
• In cat timp primesc produsele?
• De ce nu ma suna nimeni pentru confirmare?
• Cum anulez o comanda?
• Pe cine contactez daca am probleme?

Cum pot sa platesc produsele comandate?
Plata se poate face in mai multe moduri. Plata la livrarea coletului (modalitate-ramburs), sau prin transfer bancar (ordin de plata). Mai multe informatii gasiti pe pagina Plata si livrare

Cat costa livrarea produselor?
Costul transportului variaza in functie de greutatea coletului si de localitatea in care va aflati (se calculeaza ulterior). Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier pentru livrarile in tara.

In cat timp primesc produsele comandate?
Toate comenzile efectuate pe site sau la telefon, se livreaza in maxim 24 de ore de la data plasarii comenzii, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Sunt contactat pentru confirmare comenzii?
Nu va deranjam decat atunci cand apar probleme sau avem nevoie de informatii suplimentare in vederea expeditiei, asa ca procesarea comenzilor este rapida si silentioasa.

Cum anulez o comanda?
Pentru a anula o comanda ne puteti contacta la telefon sau pe e-mail inainte de a fi predat coletul catre curier. Daca anulati o comanda dupa predarea coletului, se va aplica procedura de retur.

Cu cine iau legatura daca intampin probleme?
Pentru orice problema legata de comanda, plata sau produse, ne puteti contacta la telefon sau pe adresa de mail, de Luni pana Vineri intre orele 9.00 si 18.00.