Plata

Plata produselor comandate se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Riga Secure Tech SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Riga Secure Tech SRL la adresa de e-mail office@supraveghere-camere.net. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul societatii. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Plata ramburs

Plata se va face in lei, integral, la primirea coletului iar valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre agentul Fan Courier.

Ordin de plata

In cazul in care va este la indemana acest procedeu, Riga Secure Tech SRL va emite o factura proforma in baza careia puteti efectua plata pentru produsele comandate initial in urma convorbirii telefonice cu un consultant de vanzari. Ulterior, livrarea produselor se va face dupa intrarea banilor in contul firmei.