Respectarea confidentialitatii

Riga Secure Tech S.R.L. cu sediul social in Slatina, Blvd. A.I. Cuza nr. 34 bl. V30 sc.A ap.12, et.3 jud. Olt, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J28/122/2013, avand CUI RO31289066 este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. [---In curs de completare---]

Tipurile de date cu caracter personal ale clientilor care urmeaza sa fie prelucrate:

-       Nume si prenume;
-       Telefon valid;
-       Adresa de facturare;
-       Adresa de livrare;
-       Numele si prenumele persoanei care primeste coletul (daca este cazul);
-       Telefonul valid al persoanei care primeste coletul (daca este cazul).

Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar. In cazul in care doriti sa va creati un cont pe magazinul nostru este necesara furnizarea unei adrese de mail valide.

Daca trebuie sa va contactam si aveti cont creat, veti primi un e-mail. Daca nu reusim prin aceata metoda sau nu aveti un cont creat vom incerca sa va contactam telefonic.

Prin acceptarea "Termeni si conditii" va exprimati acordul sa primiti confirmare pentru receptionare comanda precum si alte informatii privind status comanda.

Sunt situatii cand va solicitam informatii suplimentare, de exemplu, pentru verificari de securitate (daca este cazul). Cand informatii suplimentare sunt solicitate vom incerca sa va informam la momentul colectarii acestora cum intentionam sa le utilizam.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Riga Secure Tech S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor si solutionarea oricaror probleme ce tin de retur sau garantie.

Este important sa ne furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre S.C. Riga Secure Tech S.R.L., acordul dumneavoastra este necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. PC Riga Secure Tech S.R.L.. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Conturile (informatiile aferente) pot fi modificate doar de titularul adresei de mail (in cazul adreselor de mail non-privete de tip user@yahoo.com, user@gmail.com etc si de titularul de mail sau titularul domeniului in cazul adreselor de mail private (domenii inregistrate de persoane fizice sau juridice).

Recomandam creare de conturi pe adrese private (de tipul office@numefirma.ro) celor care fac achizitii pentru entitati juridice.

Riga Secure Tech SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@supraveghere-camere.net