Livrare produse

Livrarea produselor se face oriunde in Romania prin intermediul firmei de curierat FAN Courier. Orice produs comandat pe site sau la telefon va ajunge a doua zi la adresa mentionata. Costul unei livrari prin curier rapid FAN Courier depinde de localitatea si greutatea coletului. In cazul in care produsele comandate depasesc valoarea totala de 1.000 lei, transportul este suportat in intregime de catre Riga Secure Tech SRL dar numai in contextul in care livrarea se va face intr-un oras cu sediul Fan Courier.

In situatia in care produsele dorite nu depasesc suma totala de 1.000 lei, costul transportului va fi suportat de catre client iar acest lucru va fi adus la cunostiinta cumparatorului in momentul confirmarii comenzii. Societatea noastra isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Riga Secure Tech SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Riga Secure Tech SRL de la acest client. Acest lucru se aplica si in cazul returnarii produselor. 

Livrare GRATUITA in BUCURESTI

Da, ati inteles bine. Ne luam angajamentul de a va aduce acasa sau la birou sistemul de supraveghere dorit, camerele sau accesoriile comandate pe magazin ori la telefon. Vom stabili impreuna ora, ziua si locatia unde se doreste livrarea produselor.