De unde cumpar camere supraveghere ieftine – atentie

Cauti camere de supraveghere ieftine? Ai mare grija la ce iti doresti! In ultima perioada, pe internet, a inceput sa creasca numarul comerciantilor care vand camere supraveghere video ieftine. Spuneam si in alte articole ca pretul, este ultimul criteriu de luat in calcul atunci cand vine vorba de siguranta bunurilor sau a celor dragi. Sigur ca multi oameni n-au inteles si inca nu inteleg. Joaca cu infractorii nu este o gluma! Acesti indivizi exista si trebuie sa luam masuri de precautie daca vrem sa nu ramanem marcati tot restul vietii.

In articolul de fata am sa va povestesc ceea ce s-a intamplat in ultima perioada si cred ca ar trebui sa tineti cont (mai ales de unde cumparati camere supraveghere ieftine). Tot mai mult clienti care au achizitionat din alte parti, ne-au sunat pentru ca au nevoie de consultanta in rezolvarea problemelor aparute.

Apelurile primite au avut ca subiect:
1. setarea unui sistem de supraveghere pentru accesul prin internet;
2. schimbarea produselor cumparate de alti comercianti.

Am fost mirat sa vad ca oamenii ne suna pe noi pentru rezolvarea problemelor cu echipamentele cumparate de alti furnizori. Zilele trecute am fost sunat de un domn, care m-a rugat (daca pot) sa ii schimb camerele wireless de interior (cumparate de la un alt magazin online) cu unele de exterior, pentru ca, de fapt, el asta comandase pe internet, dar a primit altceva.

I-am spus politicos ca acest lucru nu se poate, dar i-am sugerat sa sune inapoi de unde a cumparat si sa solicite acest lucru. Mi-a marturisit ca deja a facut acest demers, numai ca la celalalt capat al firului, o voce rastita i-a spus; “dom`le, ti-am trimis ce ai comandat, nu pot sa ti le schimb!”. Ca rezolvare ar mai fi dreptul de retur conform legii.

Mai multe telefoane au fost insa pentru suport tehnic. Clientii care au cumparat de alti furnizori nu au fost ajutati sa isi puna in functiune sistemele de supraveghere si au sunat la noi pentru ajutor. Din pacate nu putem ajuta, avem clientii nostri pe care ii respectam si care au intaietate.

Aadar, atentie mare!

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0