Camere supraveghere megapixel HD 720p si FHD 1080p

Camere de supraveghere HD si FullĀ  HD : noua treapta in monitorizarea video live. Nu stim cum ai petrecut sarbatorile de iarna dar speram ca nu ti s-a spart casa si nici nu ai gasit masina zgariata in parcare. In caz contrar, ne pare rau dar iti amintim ca hotii nu dorm niciodata si nici nu intra in concediu. Partea pozitiva intr-un context nefericit ca cel mentionat mai sus, este ca poti preveni incindentele neplacute daca iti montezi un sistem de supraveghere eyewatch

In noul an venim cu o veste foarte buna pentru tine. Iti poti cumpara chiar din acest moment camere de supraveghere ce pot inregistra la rezolutie HD si de ce nu, chiar Full HD. In acest fel poti capta chiar si chipul unui potential infractor iar acest lucru va face diferenta cu privire la prinderea individului sau imposibilitatea identificarii acestuia in cazul in care ai deja un kit de monitorizare ce inregistreaza la o calitate slaba.

Probabil te gandesti ca aceste echipamente costa o avere. Dimpotriva! Vei fi surprins sa afli ca noi, cei de la eyewatch iti oferim camere de supraveghere hd si full hd la cele mai mici preturi de pe piata. Desi costurile sunt accesibile vei putea cumpara camere pentru interior sau exterior ce afiseaza imagini la rezolutie HD 1280 x 720 si Full Hd 1980 x 1080. In acest fel, orice spatiu comercial sau rezidential va fi protejat la maxim datorita inregistrarilor de calitate.

camere-supraveghere-hd-si-full-hd

Insa cel mai important aspect este urmatorul: in cazul in care ai deja instalat un sistem de camere care a devenit depasit odata cu trecerea timpului iti mai spunem ceva. Nu trebuie sa tragi din nou cablurile. Schimbi doar camerele vechi cu cele HD plus unitatea de inregistrare DVR (digital video recorder) si ai din acel moment un sistem de supraveghere video cu care te poti mandri.

Sunt destul de dese acele cazuri in care se petrece o situatie neplacuta intr-un magazin spre exemplu iar imaginile captate nu ajuta sub nici o forma. Cand vine vorba de securitate, eyewatch vrea sa iti sara in ajutor cu solutii profesionale de monitorizare care pot fi accesate remote de la distanta folosind telefonul din buzunar si care pot fi programate sa inregistreze doar la detectia miscarii daca asta ti-e dorinta.

Totodata, intunericul nu reprezinta o problema care sa te nelinisteasca. Toate camerele hd si full hd de pe magazinul nostru http://supraveghere-camere.net vin cu leduri care ajuta la surprinderea miscarilor de pe spatiul tau de interes. Daca ai intrebari, suna chiar acum unul din agentii nostri la numarul 0784.360.444 si afla cum poti intra in posesia un sistem de camere supraveghere HD marca eyewatch.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0