Camere supraveghere hd

Camerele hd de supraveghere reprezinta o noua treapta in industria CCTV. Pana acum oamenii se multumeau cu o vedere perimetrala la o calitate relativ slaba (420 linii tv). Aceasta calitate video nu era de ajuns pentru a vedea detalii importante cum ar fi spre exemplu numarul de inmatriculare, banii incasati sau fizionomia fetei unui individ.

Din aceste motive au luat nastere camerele de supraveghere hd cu senzor megapixel. Ca aspect, nimic nu s-a schimbat. A ramas aceeasi forma foarte bine capsulata numai ca CCD-ul a fost inlocuit cu unul mult mai performant capabil sa ofere rezolutii 720P (1280 x 720) si chiar 1080P (1920 x 1080). In acest fel, pot fi afisate imagini foarte clare iar identificarea infractorilor devine mult mai usoara.

Este evident ca pentru a va putea bucura pe deplin de beneficiile acestei tehnologii, trebuie sa aveti grija la ce model de DVR utilizati. Daca aveti deja un digital video recorder full d1 este foarte bine, numai ca aceasta rezolutie este jumatate din cea 720P (sa nu mai vorbim de cea full hd 1080p). Asadar, ati putea lua in considerare schimbarea solutiei de stocare – redare pentru a avea o calitate foarte buna a informatiilor captate.

Daca aveti un magazin, o casa de pariuri, benzinarie, etc., cel mai probabil solutia de monitorizare trebuie sa fie high-definition. In astfel de locatii se pot petrece tot felul de situatii si este necesar sa aveti amplasate camere hd. Noi va punem la dispozitie doua variante de camere: interior de tip dome antivandal ce rezista la lovituri si exterior cu lentila varifocal ce va permite sa reglati in functie de nevoie unghiul, focalizarea si distanta de supravegheat. Tot la camerele de exterior se regasesc ledurile infrarosu care pot oferi imagini clare inclusiv pe bezna totala.

Carcasa modelului pentru exterior este inchisa ermetic pentru a impiedica vremea nefavorabila de afara sa afecteze echipamentul. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta oricand la numarul afisat pe site http://supraveghere-camere.net/ sau in scris prin e-mail. Vas tam la dispozitie cu orice nevoie ati avea.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0